Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Βύρωνας πρίν και μετά - Αποκαρδιωτικές φωτογραφίες από τους δρόμους του Δήμου μας

Πολλοί ίσως από εσάς θα έχετε δει φωτογραφία από την Συρία πριν και μετά τον εμφύλιο πόλεμο που δυστυχώς συνεχίζεται για έκτο χρόνο.

Φωτογραφία σαν αυτή παρακάτω



Δυστυχώς διαπιστώνουμε μέρα με την μέρα ότι οι δρόμοι της πόλης μας έχουν γίνει Δαμασκός!

Ενδεικτικά δείτε την στάση της δημοτικής συγκοινωνίας και τον πέριξ χώρο το 2009 και το 2018 πλησίον της διασταύρωσης Χειμάρας και Αδραμυττίου





Μόνο ερείπια έχουν μείνει σαν βομβαρδισμένο τοπίο, σε λίγο θα έρχονται να γυρίσουν και ταινίες στους δρόμους της πόλης μας.

Έχουμε απολέσει κάθε ελπίδα πλέον ότι πρόκειται η δημοτική αρχή να ασχοληθεί με τέτοια θέματα, όπως τα βλέπετε (καθώς και σωρεία άλλων θεμάτων) έτσι θα μείνουν μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Μία ερώτηση μόνο στο δημαρχείο ζουν σε κάποιο δικό τους φανταστικό κόσμο; έχουν βγει στους δρόμους να δουν τι γίνεται; τους ενδιαφέρει;

Αν η δημοτική αρχή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της και να υπηρετήσει τους πολίτες του Βύρωνα, τότε η εντιμότερη κίνηση θα ήταν να παραιτηθεί άμεσα.

Το όλο τοπίο της απαξίωσης και καταστροφής συμπληρώνεται με χορταριασμένο και μη προσβάσιμο πεζοδρόμιο, με μπάζα, σκουπίδια, και αραγμένα κατεστραμμένα μηχανάκια από το συνεργείο παραπλεύρως που χρησιμοποιεί όλους τους δρόμους γύρω του για στάθμευση.

Στο εφαπτόμενο οικοδομικό τετράγωνο βρίσκεται επίσης το 12ο νηπιαγωγείο και το 10ο δημοτικό. Γονείς και παιδιά φυσικά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πεζοδρόμιο και πρέπει να βγουν στον δρόμο όπου διέρχονται αυτοκίνητα με αρκετά μεγάλη ταχύτητα και συχνά γίνονται και τρακαρίσματα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου