Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Η κατεστραμμένη τηλεματική του Δήμου ή ποιος πληρώνει την ΔΕΗ...


Έχουμε αναφερθεί και πριν περίπου δύο χρόνια στην κατεστραμμένη τηλεματική της δημοτικής συγκοινωνίας που κόστισε έναν πακτωλό χρημάτων για να δουλέψει στην πραγματικότητα μόνο μερικούς μήνες.

https://vironasipolimas.blogspot.gr/2016/06/blog-post_25.html

Περνώντας όμως πριν μερικές ημέρες από την οδό Μαδυτού κάναμε μια άλλη θλιβερή διαπίστωση.




Η πινακίδα ήταν ενεργοποιημένη, φυσικά δεν έδειχνε δρομολόγια αλλά μονότονα εμφανιζόταν συνέχεια ο τίτλος "ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ", δίπλα της βρισκόταν ένα κουτί ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, κάτι το οποίο υπάρχει σε όλες τις στάσεις της τηλεματικής.

Ανοίγοντας το, γιατί φυσικά είναι όλα ξεκλείδωτα, είδαμε την εξής εικόνα.



Είδαμε έναν μικρό ηλεκτρικό πίνακα και έναν μετρητή της ΔΕΗ! ναι αγαπητοί αναγνώστες, κάθε στάση, κάθε πίνακας τηλεματικής έχει μετρητή της ΔΕΗ και καταναλώνει ρεύμα! τα κουτιά γι' αυτό τον λόγο προφανώς είναι ξεκλείδωτα, για να περνάει η ΔΕΗ και να καταγράφει τις ενδείξεις του μετρητή.

Είναι πραγματικά τραγικό για ένα σύστημα τηλεματικής που δεν λειτουργεί για τουλάχιστον 8 χρόνια να πληρώνουμε συνεχώς πάγια ΔΕΗ και κατανάλωση ρεύματος.

Γιατί φυσικά ποιος πληρώνει το ρεύμα; Εμείς το πληρώνουμε συνδημότες, ούτε η Δημοτική Αρχή ούτε και κανείς άλλος. Εμείς με τα χαράτσια και τα δημοτικά τέλη.

Και όταν ο Δήμος δεν έχει ρευστό τι κάνει; Μα φυσικά δεσμεύει λογαριασμούς συνταξιούχων συμπολιτών μας για να τους πάρει τα 20 ευρώ που έχουν.

Καμία ντροπή, καμία συγνώμη από την δημοτική αρχή φυσικά...

Απέραντη η σημειολογία της απαξίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου