Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ


Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Βύρωνα με κύριο μέλημα την ασφάλεια των πολιτών. 
Διευθύνουσα και Επιβλέπουσα Υπηρεσία για την κατασκευή του έργου, είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα, ενώ το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. 
Μετά τις μπετοστρώσεις και πλακοστρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στις εξής οδούς: Βρυούλων, Μαντινείας, Πατρ. Γρηγορίου Ε', Καρύστου, Αρρύβου, Δαβάκη (Καρέας), Αναλήψεως, Δηλβόη, Π. Τσαλδάρη, ξεκίνησαν οι εργασίες ανασφάλτωσης στην οδό Κύπρου. 
Στους δρόμους που πραγματοποιούνται εργασίες η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Για τις εργασίες οδοποιίας ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε:

«Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων στον Δήμο μας. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από την οδό Κύπρου και διεξάγονται βραδινές ώρες (10.00 μ.μ. – 6.00 π.μ.)**. 
Ζητούμε συγγνώμη από τους πολίτες για την προσωρινή όχληση, αλλά το έργο είναι μεν αναγκαίο, για τη δε περάτωσή του κρίνεται απαραίτητη η συνεργασία σας, όπως μην σταθμεύετε τα οχήματά σας στις οδούς που γίνονται εργασίες και γενικά διευκολύνετε τα συνεργεία.  
 

Οι εργασίες θα συνεχισθούν στις οδούς Κολοκοτρώνη, Ν. Ελβετίας, Καισαρείας, Αρώνη, Αρρήτης, Καισαρείας, Φορμίωνος, Εμπεδοκλέους, Αναλήψεως, 25η Μαρτίου, Αναπήρων Πολέμου και σε άλλες κεντρικές και ημικεντρικές οδικές αρτηρίες. 
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τη συνεργασία.»


**Σημείωση: Ελπίζουμε να μην χρειαστεί η παροιμία "της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά" ....

Το άρθρο είναι ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από την ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα με χρήση και φωτογραφικού υλικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου