Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Ένα πρόβλημα που το ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ πρώτοι – προ αμνημονεύτων ετών (2013;)- οι "ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ" βρίσκει (;) επιτέλους τη λύση του.
Μιλάμε για το ανύπαρκτο πεζοδρόμιο της οδού Μεσολογγίου στη συμβολή της με την οδό Αδ. Κοραή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
Όμως βρίσκει πραγματικά τη λύση του;
Σήμερα, το συνεργείο μας ενημέρωσε ότι ενδέχεται να μη συνεχίσει τις εργασίες του από την πλευρά της οδού Αδαμαντίου Κοραή, γιατί δεν γνωρίζουν (είπαν) τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου.

ΟΔΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΚΟΡΑΗ, ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ (;)
Αν μπορούμε να βοηθήσουμε την Τ/Υ λέμε ότι, μια απλή επίσκεψη στο Υποθηκοφυλακείο αρκεί.
Ή εκτός και αν ο ιδιοκτήτης που μας διαβάζει, δραστηριοποιηθεί αυτοβούλως και ενημερώσει την Τ/Υ του δήμου. 

25 ΜΕΤΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΛΗΦΘΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ - ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ. 
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ";
Η απάντηση μας έχει δοθεί από το συνεργείο των εργασιών ανάπλασης των πεζοδρομίων της οδού Χρ. Σμύρνης]

Από τις μέχρι τώρα εργασίες διαπιστώσαμε ότι, από ένα σημείο και μετά η διέλευση απαγορεύεται - όπως και πρώτα-  στα καροτσάκια μωρών, Αμεα, στους συνοδευόμενους ηλικιωμένους κλπ και επιτρέπεται  -πάλι- σε αθλητές της ενόργανης γυμναστικής και ισορροπιστές.
Αλήθεια, έχει προηγηθεί Εμβαδομέτρηση του οικοπέδου για να γνωρίζουμε εάν το όριο τοποθέτησης των λαμαρινών περίφραξής του, είναι σωστό; Πως γνωρίζουμε το ακριβές σημείο όπου τελειώνει ο ιδιωτικός χώρος της πρασιάς (ή προκηπίου) και αρχίζει ο κοινόχρηστος (χώρος);
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της 3ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της 4ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ...


Κανένα όραμα, καμία σκέψη, κάτι σαν  αγγαρεία γίνεται, εξ’ ου και οι μισές δουλειές.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. Εμείς στηριζόμενοι στη παρατήρηση της συλλογικότητας "ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ" αναφέραμε και επισημάναμε το πρόβλημα δις στο δημοτικό συμβούλιο κατά τη διάρκεια συζητήσεων των θεμάτων περί καταστρατήγησης των δικαιωμάτων των πεζών, 16/09/2015 & Μάρτιο 2016 (- όπου και πληροφορηθήκαμε το όνομα του ιδιοκτήτη του οικοπέδου).

2. Ελπίζουμε τα υλικά ανακατασκευής του πεζοδρομίου να μη χρεώθηκαν στους ιδιοκτήτες των κατοικιών (Άρθρο 367 Κώδικας Πολεοδομικής Νομοθεσίας και αρθ. 24 απόφασης 3046/304/89 ΥΠΕΧΩΔΕ-ΦΕΚ 59 Δ/89 περί κτηριοδομικού κανονισμού) γιατί δεν πρόκειται για επισκευή πεζοδρομίου.  
Εν έτει 2016, Δεν υπήρχε πεζοδρόμιο! Ήταν κάτι σαν πεζοδρόμιο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου